Reparatii frigidere Focsani: reparam toate marcile de frigidere, inclusiv congelatoare si combine frigorifice (clasice, no frost), cat si lazi frigorifice si vitrine frigorifice de tip industrial.

Prin urmare, echipa noastra poate:

  • inlocui relee termice sau de pornire,
  • inlocui filtre de umiditate,
  • incarca freon cu agenti frigorifici ecologici,
  • schimba compresor (motor),
  • inlocui termostate,
  • ventilatoare, etc.
Reparatii Frigidere
Telefon: 0744 390 611
Termen standard pentru intervenții 24 ore
Certificat de garanție de 12 luni!
Preluarea frigiderelor de la domiciliu

Reparatii frigidere Focsani: frigotehnist la domiciliu

Serviciile de reparatii frigidere Focsani sunt oferite prin intermediul a patru tehnicieni frigotehniști permanenți. Aceștia preiau apelurile telefonice direct sau prin intermediul dispeceratului și se deplasează la domiciliul dumneavoastră pentru constatare. Dacă intervenția este una minoră și se poate remedia pe loc se execută reparația în acel moment. Însă, de cele mai multe ori, reparația unui echipament necesită o perioadă de probă de funcționare, care poate diferi de la un echipament la altul, sau de la un sistem de funcționare la altul, transportul echipamentului defect efectuându-se cu autoutilitare dedicate la sediul principal Frigoserv din Focșani. Aici se analizează atent aparatul și în urma constatării defectului, se trece la repararea efectivă.

Reparatii frigidere Focsani: piese originale si garanție

Piesele folosite de firma noastră sunt oferite de producători consacrați în domeniu sau chiar piese originale ce se pot procura doar de la producătorii echipamentelor, în special componentele electronice pentru aparatele mai noi, beneficiază de garanția producătorilor, firma noastră oferind garanția reparației conform reglementărilor în vigoare. Termenul standard de preluare a solicitării dumneavoastră este de 24 de ore iar reparațiile durează în medie 3 zile, termen în care se efectuează și probele de funcționare, dar înapoierea echipamentului se face cât mai repede posibil. La livrarea acestuia, vă rugăm să verificați certificatul de garanție emis de firmă și să semnalați eventualele omisiuni pentru remediere.

Pentru reclamații sau sesizări aveți la dispoziție numerele de telefon din secțiunea contact sau pagina de facebook „Frigoserv”. Toate solicitările dumneavoastră vor fi tratate cu maximă seriozitate.

Frigo Serv - Reparatii Frigidere

Like & Share

Reparam frigidere la domiciliul clientului, pentru interventiile dificile transportam aparatele la laborator.

Lasa aici mesajul tau, vei primi un raspuns cat mai repede.

*

*

*

Bulevardul Brăilei 43, Focșani 620172, Romania